هر بنگاه اقتصادی و شرکت و سازمان کوچک و بزرگ برای رونق کسب و کار راهی جز این ندارد که مشتریان و مردم اطلاعات کاملی از محصولات و خدمات آنها داشته باشند. یکی از بهترین این راهکارهای تبلیغاتی استفاده از برو شور می باشد. بروشور یک روش ساده تبلیغی برای در اختیار گذاشتن اطلاعات لازم در خصوص کالا و خدمات به مردم و تشویق آنها برای خرید می باشد. بروشور به عنوان یک ابزار بازاریابی و فروش قابل لمس و با اعتبار است. در طراحی و چاپ یک بروشور کامل و مناسب به دنبال محقق کردن همه اهداف زیر است:
اطلاعات: یک مجموعه تولیدی و خدماتی غالبا” از بروشور برای ارائه اطلاعات لازم و کافی به مشتریان در مورد فعالیت خود استفاده می نماید.
آموزشی: بروشور، روش صحیح استفاده، بهره برداری و کاربرد یک محصول و یا خدمات خاصی را به مشتریان آموزش می دهد.
شناسایی: بروشور باعث می شود که مجموعه کسب و کار اشخاص و اعتبار آنها به طور خودکار شناخته شوند.
تبلیغات: از طریق یک بروشور امکان تبلیغ یک یا چند کالا و خدمات مهیا میباشد.
فرآیند تهیه
به طور کلی فرآیند تهیه یک بروشور معتبر و با کیفیت شامل پنج مرحله اصلی شامل اطلاعات مورد نیاز، نحوه چیدمان اطلاعات، تعیین اندازه بروشور، طراحی شکل ظاهری و چاپ بروشور می باشد:
1- اطلاعات مورد نیاز:
در این مرحله بررسی ، جمع آوری و تعیین کلیه اطلاعات مورد نیاز برای کالا و خدماتی که توسط شرکت و سازمان به منظور آگاهی مشتری باید انجام شود.
2- نحوه طبقه بندی اطلاعات:
در این قسمت مطالب بایددقیقا” فصل بندی شده و هرمطلب با توجه به اهمیت در جای خود قرار گیرد.
3- تعیین اندازه بروشور:
با توجه به حجم مطالب و تصاویر جمع آوری شده ابعاد و اندازه بروشور تعیین می گردد.
4- طراحی شکل ظاهری بروشور:
یکی از مهمترین مراحل طراحی شکل برو شور بوده و باید مدل بروشور، نحوه رنگ بندی، چگونگی قرار دادن مطالب و عکس های منتخب مشخص گردد.
5- چاپ بروشور:
مرحله پایانی تهیه برو شور چاپ آن می باشد که باتوجه به درخواست مشتری و طراحی صورت گرفته در انواع مختلف و با استفاده از چاپگرهای تمام رنگی قابل انجام می باشد، نظیر: چاپ افست ، چاپ دیجیتال و …
انواع
بروشور دارای انواع متفاوتی می باشد که مهمترین آنها عبارتند از:
1- برو شورهای آکاردئونی یا تا شونده:
از پرکاربردترین بروشورها، بروشورهای تا شونده می باشد، که به صورت صفحاتی(A4وA5) هستند که در هر دو طرف هر صفحه مطالبی چاپ شده و از وسط تا می شوند، که به هرقسمت لت یا بخش یا تکه می گویند( کمترین بروشور از دو لت تشکیل شده است) و اگر هر صفحه به بیش از دولت تا شود به آن آکاردئونی گفته می شود.
2- برو شورهای الکترونیکی:
با توجه به رونق کسب و کار الکترونیکی و اینترنتی، نوع دیگری از بروشور پا به عرصه گذاشته است که دارای ماهیت فیزیکی نبوده و نیاز به چاپ هم ندارد. درحال حاضر این نوع بروشور نسبت به بروشورهای کاغذی از قبال عمومی کمی برخوردار است.
3- برو شورهای منگنهای و سیمی:
این نوع بروشورها به صورت دفترچهای و دارای اوراق کاغذی زوج و جلد مقوایی بوده و پس از تا شدن از وسط منگنه یا سیمی می شوند. از این نوع بروشورها صرفا” در موارد خاص و جلسات رسمی استفاده می گردد.
کاربرد
بروشورها دارای کاربردها و استفاده فراوانی می باشند، که عمده این موارد شامل :
1- معرف شرکت یا سازمان:
این نوع بروشورها فقط جنبه تبلیغاتی دارند و در آن مطالب و تصاویر هدفمند و زیبایی در مورد سوابق تجربی شرکت و نوع کسب و کارمربوطه درج شده است. از این نوع بروشورها بیشتر در حواشی سمینارها، همایش ها و نمایشگاههای داخلی و بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد.
2- معرف کسب و کار:
در این نوع بروشور اطلاعات دقیق، ریز و مبسوطی از نوع فعالیت و کسب و کار شرکت یا سازمان ارائه می گردد.
3- معرف محصول یا خدمات:
فلسفه وجودی تهیه بروشور از ابتدا برای معرفی کالا و خدمات شرکت یا موسسه بوده است و مشتمل بر اطلاعات و مطالب جزیی و کامل در مورد نوع خدمات و نحوه نصب، استفاده و مزایای محصول خریداری شده می باشد، به طوریکه مصرف کننده با مطالعه آن اطلاعات دقیقی در مورد کالا و خدمات به دست آورده و دیگر نیازی به راهنمایی و سوال از کسی ندارد.
4- راهنمای محتوای آموزشی:
این بروشورها حاوی مطالب آموزشی در مورد موضوعات و محصولات خاصی نظیر: لوازم آرایشی، بهداشتی، شناخت بیماری ها، مسائل حقوقی، موضوعات مالیاتی، آموزش ساخت و ساز و … می باشد. مدیران شرکت ها و موسسات با تهیه این گونه بروشورها از مقبولیت زیادی در بین مراجعین خود برخوردار می شوند.
5- راهنمای تورهای گردشگری:
این نوع بروشورها در اماکن تاریخی، تفریحی، شهرهای توریستی و… مورد استفاده قرار می گیرند و حاوی اطلاعات دقیق و کاملی (متنی و تصویری) از محل مورد نظر می باشند. گردشگران در بدو ورود به این محل ها در اولین حرکت نسبت به تهیه بروشور گردشگری اقدام می نمایند.
6- منو رستوران و فست فود:
از کاربردهای دیگر بروشور، استفاده به عنوان منو رستورانها،غذاخوریها، کافی شاپ ها ، فست فودها و… می باشد.
7- کارت دعوت:
در اغلب شرکتها و موسسات دولتی و خصوصی از بروشور برای دعوت اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور شرکت در همایش، سمینار، نمایشگاه، جشنواره و… استفاده می کنند که مشتمل بر اطلاعات جامعهای از جلسه یا مراسم مورد نظر می باشد.
برای سفارش طراحی و چاپ انواع بروشورهای تبلیغاتی با شرکت نشانه ساز تماس بگیرید:
02188842300،02188843200 و 09122488874
:: برچسبها:
سفارش طراحی و چاپ، طراحی و چاپ، قیمت بروشور، سفارش بروشور ,
:: بازدید از این مطلب : 390
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0